Båtdynor

På Kläom.se är vi experter på att ge din båt en ny look med skräddarsydda båtdynor. Oavsett om du äger en motorbåt eller en segelbåt, finns vi här för att förgylla din båtupplevelse.

Våra typer av båtdynor:

Flybridgedynor

Designade för den övre styrhytten, dessa dynor kombinerar komfort med utsikt

Kojdynor

Skapade för att ge maximal komfort i båtens sovområden

Salongsdynor

Förnya din båtsallong med våra högkvalitativa dynor.

Sittbrunnsdynor

Förstärk komforten i din sittbrunn, oavsett om du styr eller bara njuter av utsikten.

Solmadrasser

Perfekt för solälskare som vill slappna av ombord.

Varför ska man ha nya båtdynor?

Förutom att laga dina gamla trasiga dynor och återuppliva dina gamla dynor så kan bytet till kvalitetsdynor från Kläom kan förändra hela känslan ombord. Inte bara erbjuder de ökad komfort, men de kan också ge din båt en unik och personlig touch. Välj mellan en rad färger, material och designer, från tidlös elegans till trendiga mönster.

Skräddarsydda båtdynor för dig

Vi förstår att varje båt är unik. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Berätta för oss om dina önskemål, och vi kan även komma för ett besök ombord för att säkerställa perfekt passform.

Komfort och stil med båtdynor från Kläom

Navigera havets skönhet med en oöverträffad komfort och en estetik som speglar din personliga stil. Med Kläom’s båtdynor får din båt inte bara en uppgraderad känsla av lyx, utan också en touch av skräddarsydd elegans. Varje dyna är designad med omsorg, förenar funktion med form och erbjuder den perfekta balansen mellan stöd och vacker design.

Materialets betydelse

Vi är stolta över vårt breda utbud av material från välrenommerade leverantörer. Oavsett om du föredrar den traditionella blå nyansen eller något mer samtida, har vi något för alla. Våra material är både stilfulla och funktionella, perfekt för att motstå de element båtlivet kan utsätta dem för.

Besök showroom

Vill du känna och se våra produkter innan du bestämmer dig? Kom till vår showroom! Här kan du uppleva kvaliteten på våra båtdynor, känna på tygprover och testa våra madrasser. Vi finns här för att vägleda dig genom ditt val.

Kontakta oss idag!

Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, har Kläom lösningen. Vänta inte – förnya din båt med våra båtdynor idag!

Du hittar oss på:

Bergshöjden 6
174 45 Sundbyberg

08-51 51 79 00