Båtmadrasser

Skapa, laga eller renovera: Båtmadrasser med Klä Om

Ditt båtliv förtjänar den ultimata komforten. Oavsett om det handlar om nätter till havs eller soliga dagar vid bryggan, är rätt madrass avgörande. På Klä Om har vi specialiserat oss på att erbjuda skräddarsydda lösningar för alla dina båtmadrassbehov.

Varför välja Klä Om för dina båtmadrasser?

  • Avancerad Tillverkning: Med våra kraftiga maskiner kan vi skapa madrasser i varje form och material, anpassade efter just dina behov och önskemål.
  • Bred Materialpalett: Oavsett om du föredrar tyger, konstläder, läder, olika träslag eller specifika skumtyper, har vi allt du behöver för att skapa den perfekta madrassen.
  • Detaljerad Design: Från sömvarianter till unika detaljer, vi ger varje madrass en signaturlook som passar ditt båtlivs estetik.

Service Utöver Det Vanliga

  • Budservice inom Storstockholm: Behöver du hjälp med att demontera eller hämta dina gamla dynor eller madrasser? Vi kan hjälpa till.
  • Leverans & Montering: Utöver att skapa din perfekta madrass, ser vi till att den hamnar rätt på plats i din båt.
  • Fullständig Renovering: Inte bara intresserad av en ny madrass? Vi kan också hjälpa till med att renovera och återställa dina befintliga madrasser, så att de känns som nya igen.

Båtmadrasser från Klä Om

Ge ditt båtliv den komfort det förtjänar med Klä Om. Med vår expertis och dedikation blir varje madrass en spegling av ditt passionerade båtliv. Kontakta oss idag och låt oss börja resan mot en bekvämare och mer stilfull båtupplevelse tillsammans.